Monipuolista koneurakointia ammattitaidolla Kalajoella

Kysy lisää koneurakoinnista

Rateko Oy toteuttaa monipuoliset koneurakoinnin palvelut Kalajoella sekä lähikunnissa yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme koneurakointia muun muassa rakennusten perustuksissa, salaojituksissa ja salaojaremonteissa, sadevesiremonteissa sekä sadevesiputkituksissa. Asioidessasi kanssamme saat kaikki palvelumme halutessasi avaimet käteen -periaatteella.


Koneurakointipalveluumme kuuluu aina myös kuski. Pitkälle koulutetun sekä kokeneen kuskin käytössä on huippuluokkainen kalusto. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous monipuoliselle koneurakoinnille. Me autamme myös mielellämme kaikissa koneurakointiin liittyvissä kysymyksissä!

Palvelumme

Perustukset kuntoon luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Perustukset luovat pohjan kaikelle rakentamiselle ja mahdollistavat rakennuksen pitkäikäisyyden. Meillä on pitkä kokemus koneurakoinnista monenlaisten pohjatöiden parissa.


Salaojituksissa, sadevesiputkituksissa sekä niiden remonteissa on tärkeää ottaa huomioon koneiden vaivaton liikkuminen rakennuksen ympäri. Ketterällä kalustollamme onnistuvat työt ahtaissakin kohteissa. Ota ammattilainen mukaan esimerkiksi omakotitalosi tai mökkisi salaojittamiseen tai salaojitusten remontointiin.

Tutustu myös asfaltointipalveluumme

Kalustomme

Teemme kaivinkonetyöt Hitachi ZX85-US-3 -kaivinkoneella, johon kuuluu kauhanpyörittäjä, 2D-laitteet sekä kumitelat.


Tienalitusporaukset toteutamme iskevällä kruunuporalla. Kallioon ja kivikkoon poraamme max. 110 mm:n suojaputkella, ja pehmeään maahan on saatavilla tarvittaessa myös suurempia kokoja.


Kuljetus kalustoomme kuuluvat Volvo FL12 -kuorma-auto vaihtolavalla ja Palfinger 9000 -nosturilla, sekä Volvo FH12 -kuorma-auto koukkulaitteella. 


Meiltä löytyy Logset 5F -metsäkone vuosimallia 2012. Tällä metsäkoneella aliurakoimme pääsääntöisesti toiselle yrittäjälle.

Kysy lisää kuljetuspalveluistamme

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotona tai vapaa-ajan asunnossa sekä niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Tilatessasi meiltä koneurakointipalvelun voi sen työosuus olla vähennyskelpoista.


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muista hakea verovähennystä teettämistäsi töistä! Tutustu verovähennykseen tarkemmin Verohallinnon sivuilla.

Verohallinto
Puhelinkuvake

Pyydä tarjous koneurakoinnista Rateko Oy:ltä – Palvelemme Kalajoella sekä lähikunnissa!

Tavoitat meidät täältä