Laadukkaat asfaltoinnit pihoille ja pihateille Kalajoella sekä lähikunnissa

Jätä tarjouspyyntö

Rateko Oy on asfaltoinnin ammattilainen Kalajoella. Asfaltoimme niin pienet kuin suuretkin kohteet asiakaslähtöisesti ja joustavasti Kalajokilaakson sekä Keski-Pohjanmaan alueella sinun toiveidesi mukaisesti. Suuri osa asiakkaistamme koostuu yksityisistä, yrityksistä sekä taloyhtiöistä. Kohteet ovat esimerkiksi kerros- ja rivitalojen, omakotitalojen, kesämökkien ja teollisuushallien pihoja.


Me toteutamme kaiken kokoiset hankkeet – pohjatöistä pintaan asti kokonaisurakkana tai tarvittaessa pelkän paikkausurakan. Ota yhteyttä lujaan ammattilaiseen ja pyydä meiltä tarjous asfaltoinnille!

Asfaltoinnit taloyhtiöille ja omakotitalojen sekä mökkien omistajille

Rateko Oy tarjoaa asfaltointia ammattitaitoisesti Kalajoella sekä lähialueilla. Teemme asfaltit taloyhtiöille ja omakotitalojen sekä mökkien omistajille. Asfaltoimme niin pihat kuin pihatietkin pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. 


Pienistä paikkaustöistä aina suuriin kokonaisurakoihin asti – saat meiltä erinomaista palvelua sekä laadukkaat asfaltoinnit. Voit kertoa meille tarkan suunnitelman koskien piha-alueitasi tai voit hyödyntää ammattitaitoamme asfaltoinnin suunnittelussa. Me tarjoamme sinulle juuri sinun tarpeidesi sekä kiinteistösi erityispiirteet huomioivan, räätälöidyn ratkaisun.

Tutustu myös koneurakointipalveluihimme

Asfaltti päällysteenä

Asfaltti on ennen kaikkea helppohoitoinen, pitkäikäinen sekä siisti materiaali teiden päällystämiseen. 


Asfaltin siisteys perustuu lähes täydelliseen pölyämättömyyteen ja siksi se on yksi suosituimmista ratkaisuista juuri pihojen ja pihateiden päällysteeksi. Se pysyy siistin huoliteltuna ilman huoltotoimenpiteitä.


Asfaltti kantaa ja kestää kovan paineen alla. Vaikka piha-alueet olisivat kovassakin käytössä, asfaltti säilyy samanlaisena erittäin pitkään. Tiet altistuvat toisinaan lieville hapoille sekä erilaisille emäksisille aineille tai jopa haitta-aineille kuten raskasmetalleille, mutta kemiallisesti kestävä asfaltti säilyy.

Asfaltin säädeltävyys

Asfaltin sileyttä sekä kulutuskestävyyttä voidaan säädellä kiviaineksen rakeisuutta ja bitumin määrää muuttamalla. Pienentämällä raekokoa saadaan sileämpi ja kauniimpi pinta, mutta menetetään hieman kestävyydessä. Tilatessasi asfaltoinnin Rateko Oy:ltä, me autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen seoksen.

Katso myös koneurakointipalvelumme
Puhelinkuvake

Rateko Oy tekee asfaltoinnit Kalajoella asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous piha-alueiden päällystämiselle!

Tavoitat meidät täältä