Korjaamomme palvelee Kalajoen Rautiossa vuosien kokemuksella

Ota yhteyttä korjaamoon

Rateko Oy:n korjaamo tarjoaa monipuoliset korjaamopalvelut Kalajoen Rautiossa. Me toteutamme huollot ja korjaukset aina mopoista metsäkoneisiin asti. Huollamme ammattitaidolla niin autot, pienkoneet, maatalouskoneet kuin traktoritkin. Suoritamme muun muassa jakopäänhuollot, öljynvaihdot, renkaanvaihdot, vikakoodinluvut, fiksaukset sekä muut huollot ja korjaukset.


Toteutamme myös katsastusremontit sekä käytämme autosi katsastuksessa. Jos ajoneuvosi on huollon tarpeessa, ota meihin yhteyttä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme laittaa menopelisi kuntoon tehokkaasti ja laadusta tinkimättä.

Ammattitaitoiset jakopään huollot kaikille automalleille

Jakopään hihnan vaihtoväli on merkki- ja mallikohtainen. Useissa malleissa vaihtoväli on 100 000 kilometrin paikkeilla, mutta joihinkin autoihin hihna suositellaan vaihdettavaksi noin 40 000 kilometrin välein. Ajokilometrien lisäksi jakopään hihnan kulumiseen vaikuttavat myös esimerkiksi sääolosuhteet, joten toisinaan hihna suositellaan vaihdettavaksi tietyn käyttöajankin jälkeen.

Useasti käyttöikä on noin viisi vuotta, mutta ajoneuvon merkillä ja mallilla on tässäkin asiassa väliä. Meiltä saat jakopään huollot ammattitaidolla toteutettuna. Ota yhteyttä ja varaa huoltoaika jo tänään.

Moottoriajoneuvojen öljynvaihdot kätevästi korjaamolla

Öljynvaihto on yksi autohuollon perusoperaatioista, joka on hyvä tehdä vähintään kerran vuodessa. Tavallisessa öljynvaihdossa vaihdetaan auton moottoriöljy, joka on tärkeä osa moottorin toimintaa. Koska moottori on auton tärkein osa, auton öljynvaihto on jokaisen kuljettajan omalla vastuulla. Auton öljynvaihtoväli riippuu sekä automerkistä että auton mallista. Rateko Oy tekee öljynvaihdot ripeästi ja vaivatta. Ota yhteys autokorjaamoomme ja varaa aika!

Varaa aika öljynvaihtoon

Asianmukaiset katsastushuollot ja korjaukset Kalajoella

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat myös katsastushuollot ja korjaukset. Katsastushuollolla varmistetaan, että auto läpäisee katsastuksen. Huollossa käydään läpi kaikki myös katsastuksessa läpikäytävät kohdat, jotka saattaisivat aiheuttaa autosi hylkäämisen. Jos autostasi löytyy jotain huomautettavaa, annamme korjauksille kustannusarvion. Voimme tehdä tarvittavat korjaukset joko saman tien tai vaihtoehtoisesti varata uuden huoltoajan.

Varaa aika katsastushuoltoon hyvissä ajoin ennen katsastusajankohtaa, niin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Varaa aika katsastushuoltoon
Puhelinkuvake

Ota yhteyttä korjaamoomme Kalajoen Rautiossa, mikäli ajoneuvosi kaipaa huoltoa tai korjausta. Panemme menopelisi kuntoon muitta mutkitta!

Ota yhteyttä korjaamoon